Hisar İle Tanışın

Hisar İle Tanışın

Sofra kültürü tüm toplumların önem verdiği bir düzen olup bu düzende yer alan çatal bıçak setleri, servis seti, çaydanlık setleri, tencere setleri, aksesuarlar ve daha pek çok ürün çeşitli markalar tarafından üretilir.

Sofra kültürü tüm toplumların önem verdiği bir düzen olup bu düzende yer alan çatal bıçak setleri, servis seti, çaydanlık setleri, tencere setleri, aksesuarlar ve daha pek çok ürün çeşitli markalar tarafından üretilir.

Sofralara eşsiz bir zarafet katan, yemek ve içeceklerin daha lezzetli olmasına etken olan, iştah açan bu setlerin üretimini yapan marka Hisar, birinci kalite ürünleri ile günlük, özel ve çeyizlik ürünleri sezonluk olarak tasarlar. www.hisar.com.tr de yer alan ürünlere markanın internet adresinden ulaşmak lazım.

Hisar Ürünleri

İşlenmiş ve paslanmaz çelik malzemeden üretilen hisar ürünleri ömürlük olup kalitesi tescillenmiştir. Ayrıca yine hisar markası adı altında üretilen yanmaz, yapışmaz granit setlerde de aynı kalite dikkat çekmektedir. Dünya markası olan hisar ile pişen yemekler ve sunumlar hisarın kalitesini ortaya koyar.

Tüm ürünlerde görülen bu dayanıklılık ayrıca garanti kapsamındadır. Hisar ürünlerini tek yada set olarak alabilmek mümkün. Online alışveriş hizmeti sunan hisar internet adresinde yer alan ürünler aksesuar olarak peçetelik, şamdanlık, tuzluk, biberlik, öğütücüler, sunum kapları ve maşalarından oluşur.

Düdüklü tencere ve tencere setlerinde büyük bir aileye yetecek kapasitede üretilen farklı ebatlardaki ikili, üçlü, dörtlü setler yer almakta ikili tava çeşitleri, bıçak-kaşık setlerinde 18lik - 89luk değişik parçalı setler satışa sunulmaktadır. Çaydanlık, cezve, tepsi, şekerlik, çay tabağı ve çay kaşıklarından oluşan tekli parçalar da sitede yer alır. Bu parçaları ayrı ayrı alıp set haline dönüştürmek mümkündür.

Uygun Fiyatlı Hisar

Çeyizlik setlerde özellikle tercih edilen hisar pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ömürlük olan ürünler setler halinde yada tek tek son derece uygun fiyatlıdır. Ödeme kolaylığı ve taksit imkanı sunulan seçeneklerle siteden hisar ürünleri online alınabilir.

Tasarımlar Büyüler

Bulaşık makinasında yıkanabilir özelliğe sahip hisar ürünleri tasarımları ile kişiyi büyüler, zarafet ve sadeliği bir arada bütünleştiren hisar ürün kapakları dayanıklı, kırılmaz camdan üretilmiştir. Isıya dayanıklı ve el yakmaz malzemeden oluşan kulplar farklı renklerde tasarlanarak mutfağın genel uyumu için tercihlerinize sunulmuştur.

Hisar İnternet Adresi

Kaliteyi ve tasarımı ustalıkla bir araya getiren hisar ürünleri hakkında detaylı bilgi ve satın almak için firmanın hisar.com.tr internet adresi 7/24 hizmet veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.