HOCASINDAN Emre açıklaması...

HOCASINDAN Emre açıklaması...

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Emre Belözoğlu'nun hala Atletico Madrid'in oyuncusu olduğunu belirtti.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, ''Emre Belözoğlu, bugün Atletico Madrid'in oyuncusu'' dedi.

Simeone, takımının Kral Kupası yarı final ilk maçında yarın Sevilla ile yapacağı maçın antrenmanı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili soruları da yanıtladı.

Şu an kafasında sadece Sevilla maçının olduğu belirten Simeone, ''Emre Belözoğlu, bugün Atletico Madrid'in oyuncusu. Bu olası transferle ilgili konuşacak bir şey yok. Taraflar görüşüyor'' ifadesini kullandı. Bu arada, Atletico Madrid Kulübü'ne yakın çevrelerden, Fenerbahçe'nin, Emre Belözoğlu'nu transfer etmek için görüşmelere bu akşam saatlerinde başladığı öğrenildi. 

Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, Madrid'e gelerek Atletico Madrid yönetimi ile masaya otururken, görüşmelerin yarına kadar sürebileceği, kesinleşmiş hiçbir kararın henüz olmadığı ifade edildi.

-Emre Belözoğlu antrenmanda-

Bu arada, Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Emre Belözoğlu, Atletico Madrid'in antrenmanına katıldı. İspanyol basının büyük ilgi gösterdiği deneyimli oyuncunun, çalışma sırasında gergin olduğu gözlendi.

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye döneceği iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, konuya ilişkin fikrinin olmadığını dile getirerek, ''Atletico Madrid Kulübü ile kimse görüşme yapmadı'' dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.