Hülya Koçyiğit hayranlarıyla bir araya geldi.

Hülya Koçyiğit hayranlarıyla bir araya geldi.

Türk sinemasının usta oyuncusu, kendi evlilik hikayesinin de yer aldığı gazeteci Merve Yurtyapan Bozkurt'un "Yarım Asrı Devirenler" kitabını hayranları için imzaladı

İSTANBUL (AA) - Türk sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, D&R Kitap Fuarı kapsamında imza gününe katıldı.

Koçyiğit, kendi evlilik hikayesinin de yer aldığı, gazeteci Merve Yurtyapan Bozkurt'un "Yarım Asrı Devirenler" kitabını Kanyon D&R'da sevenleri için imzaladı.

Etkinlikte basın mensuplarına açıklamada bulunan usta oyuncu, evliliğinde 50 yılı devirmiş biri olarak Bozkurt ile duygularını paylaştığını ve eserin gençlerin ilgisini çektiğini söyledi.

Hülya Koçyiğit, özellikle gençlerin yaşanmış hikayeleri okumaya ve anlamaya ihtiyacı olduğuna dikkati çekerek, "Çok güzel bir konu seçilmişti. Ben de seve seve bu 50 yılın birikimini, evliliğin ne demek olduğunu anlatmaya çalıştım." dedi.

- "Sevgi varsa her türlü zorluğun üstesinden gelmek mümkün"

Uzun yıllar devam eden evliliğin sırrına ilişkin ise sanatçı, "Hala keşfedilememiş bir sır. Galiba niyet önemli. Dürüstlük, güven duygusu ve hayatı birlikte paylaşmaya kararlı olmak önemli. En önemlisi de sevgi. O olmadıktan sonra hiçbir şeyin değeri yok. Sevgi varsa her türlü zorluğun üstesinden gelmek mümkün." değerlendirmesinde bulundu.

Merve Yurtyapan Bozkurt ise son dönemde etrafındakilerin evliliklerinin yürümediğinden yakınması dolayısıyla kitabı kaleme aldığını vurgulayarak, "Yarım asrı bitirmiş ünlü çiftlerimize mutlu evliliğin sırrını soralım dedim. Sağ olsunlar beni kırmadılar ve kitabıma destek oldular. En özel anlarını benimle ve okuyucularla paylaştılar." ifadelerini kullandı.

Eserin çok keyifli bir çalışma olduğunu sözlerine ekleyen Bozkurt, okuyuculardan da çok olumlu dönüşler geldiğini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.