Hürriyet'in çakma islamcısı sustu

Hürriyet'in çakma islamcısı sustu

Hürriyet'te Pazar günleri güya karşı mahalleyi deşifre eden Ahmet Arslan'ın tartışmalı kimliği dün Hürriyet'te deşifre edilince Ahmet Hakan bugün yazamadı.

Hürriyet'in 'çakma islamcısı' Ahmet Arsan'ın aslında Ahmet Hakan olduğu iddiası sürekli dile getiriliyordu. Hürriyet, dün bu kendi 'hergele'sini bir yanlışlık yaparak deşifre etmişti.

Hürriyet Gazetesi'nin 'hergele' yazarı Ahmet Arsan'ın gerçekte Ahmet Hakan olduğu iddiası konuşulup duruyordu. Ancak Hürriyet'in dün yaptığı hata, Ahmet Arslan'ın Ahmet Hakan olduğunu deşifre edince her Pazartesi yazan Ahmet Hakan bugün Hürriyet'te yazamadı.

Hürriyet'in dünkü nüshasında Ahmet Arsan "Kolonya Vakası" başlıklı bir yazı ile okuyucularına seslenmişti. Gazetede Ahmet Arsan imzasıyla yer alan bu yazı Hürriyet'in İnternet sitesinde Ahmet Hakan imzasıyla sunulması Ahmet Arslan'ın Ahmet Hakan olduğunu da itiraf etmesi şeklinde yorumlanmıştı.

Hürriyet hiçbir düzeltme yayınlamazken herkes Cumartesi'leri hariç hergün yazan Ahmet Hakan'ın bugün konu hakkında ne yazacağını merak etmişti. Ancak Ertuğrul'la İzmir varoşlarında kaybolduğu sanılan Ahmet Hakan'nin dilini yutmuş gibi bugün köşesine bile çıkamadığı gözlendi.

 

Etiketler :