Hüseyin Gülerce Zaman Yazarını Topa Tuttu

Hüseyin Gülerce Zaman Yazarını Topa Tuttu

Hüseyin Gülerce, Ahmet Turan Alkan’ı kendisini hedef alan bugünkü yazısı nedeniyle topa tuttu.

Gülerce kendisi hakkında "Turfa Müneccim" başlığıyla bir yazı kaleme alan Ahmet Turan Alkan'a daha önce bir çok mecrada cevap vermiş, bu yazının hakaret boyutunda olduğunu söylemişti. Gülerce "beni asıl üzense bu hakaretvari yazınının eskiden genel yayın yönetmenliğini yaptığım gazetede yayınlanmasıdır" demişti

"BU POLEMİK DEĞİL HAKARET"

Ancak Ahmet Turan Alkan Zaman Gazetesindeki köşesinde bugün bir kez daha Gülerce hakkında yazı kaleme alınca Gülerce Beyaz Tv ekranlarından Alkan'a bir kez daha yanıt verdi. Gülerce Alkan'ın "bana o yazıyı yazdırmadılar kendim yazdım" sözüne cevaben "sen benim zaten muhatabım değilsin, ben yazının gazetede yayınlanmasını eleştiriyorum" dedi. Gülerce, "Ahmet Turan Alkan bana o yazıyı yazdırmadılar diyor.

Ben sana o yazıyı yazdırdılar demiyorum ben şunu söylüyorum; yazdın veya yazdırıldın bu hiç önemli değil. Ben o yazının eskiden genel yayın yönetmenliği yapmış olduğum bir gazetede yayınlanmasını eleştiriyorum. Senin yazmanı eleştirmiyorum seni o konuda muhatap dahi almıyorum. Nasıl oluyor da Zaman gazetesinin eski bir genel yayın yönetmeni hakkında yine aynı gazetede hakaretvari bir yazı çıkıyor? Ahmet Turan Alkan bugünkü yazısının sonunda başka gazetelerin yazarları arasında hiç mi polemik olmuyor demiş. Koskoca adamsın ayıptır, günahtır. Bu polemik değil ki hakaret" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.