Hüsnü Mahalli Suriye ajanı olabilir... Araştırıyorum!

Hüsnü Mahalli Suriye ajanı olabilir... Araştırıyorum!

Şamil Tayyar Hüsnü Mahalli'nin Suriye ajanı olabileceğini ve bu iddiayı araştırdığını söyledi.

Suriye kökenli gazeteci Hüsnü Mahalli'nin Arap haber sitelerine dayandırarak ortaya attığı Hakan Fidan öldürüldü iddiası Türkiye gündemine otururken, MİT yetkilileri iddiayı yalanlamıştı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Dinamit ' programına bağlanan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Hüsnü Mahalli'nin Suriye ajanı olabileceğini ve bunu araştıracağını söyledi.

ARAŞTIRIYORUM
Hüsnü Mahalli'yle ilgili kamuoyunda yaygın bir 'ajan ' iddiasını olduğunu söyleyen Şamil Tayyar ' Elimde özel bir Kanıt yok ama Hüsnü Mahalli'nin Suriye gizli servis örgütünün ajanı olduğu yönündedir. Ben bu iddiayı araştırıyorum ve elime belgeler geçerse bunları yayınlamaktan zerre kadar tereddüt etmem. ' dedi.

ÇİRKİN BİR OYUNUN PARÇASI
Hüsnü Mahalli'nin 'ajan ' olduğu konusunda şüpheleri olduğunu ve bu şüphelerin oluşmasında bazı olayların etken olduğunu dile getiren Şamil Tayyar şu sözleri söyledi:
'Hüsnü Mahalli başından beri Esad rejiminin devamı yönünde irade ortaya koyan biri. Bu yazılarına yansıyan bilgilerin dışında, bazı yanlış bilgiler üzerinde kamuoyunu yanlış yönlendirmenin bir parçası haline geldi mi, gelmedi mi? Bunu bir gazetecilik refleksiyle mi yapıyor, yoksa özel bir misyonun parçası olarak mı yapıyor bunu araştırmak lazım. '

ALLAH AKIN VERSİN
'Bu art niyetli çaba üzerinden bir kampanya yürütülüyor. Hüsnü Mahalli böyle kirli bir kampanyanın parçası haline gelmiştir. Allah akıl versin ve ötesinde söyleyeceğim bir şey yok. '

BEYAZ GAZETE
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.