Hz. Peygamber'i kamyona bindiren Paralel dizinin yeni kanalı FOX

Hz. Peygamber'i kamyona bindiren Paralel dizinin yeni kanalı FOX

Türksat 4A frekansından çıkarılan Samanyolu TV'de yayınlanan Sungurlar dizisinin yeni bölümleri, İslam düşmanlığıyla bilinen medya patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu FOX'da yayınlanacak.

Samanyolu TV'nin tepki çeken dizilerinden, eski ismi Şefkat Tepe olan Sungurlar dizisi, bu sezondan itibaren FOX TV'de yayınlanacak.

Dizinin yeni bölümlerinin Aralık ayı içerisinde ekranlarda olacağı söylendi.

Samanyolu TV’'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde bizzat Hz. Muhammed'i bir ışık halesi halinde diziye figüran olarak getirmiş, dizide, "Sungurlar timi aczimize fakrımıza mukabil Allah Resulü (sav) birazdan aramıza teşrif edecektir. Kemali edeple Efendimizi bekliyoruz ve hep bir ağızdan salavatı şerife getiriyoruz." sözleri üzerine dizi karakterleri salavatlar çekip, Hz. Peygamber'i yanlarına çağırmıştı. Bu sahneler üzerine sosyal medyada diziye ağır tepkiler gelmişti.

Fetullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında da Gülen'in dizi senaryolarını okuyarak, onay verdiği iddia ediliyordu. Dizinin FOX'a geçmesiyle birlikte, senaryoların Gülen tarafından kontrol edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.