İbrahim Tatlıses'in ortağından açıklama

İbrahim Tatlıses'in ortağından açıklama

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Irak'ın kuzeyindeki ortağı Rujdi Said Kadir saldırıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Kadir, dün gece silahlı saldırıya uğrayan sanatçının iyileşmesi için "bütün servetini vermeye" hazır olduğunu söyledi.

AA muhabirine konuşan Kadir, saldırıdan dolayı üzüntüsünü dile getirerek, "kardeş" olarak nitelendirdiğiİbrahim Tatlısesile geçen hafta yeni projeleri görüşmek üzere İstanbul'da bir araya geldiğini anlattı.

İbrahim Tatlıses ile bazı projelerde ortaklığı olduğunu kaydeden Kadir, "Kendi gücümüzle ben ve İbrahim Tatlıses, 'Deşti Beheşt Tatlıses' konutlarını bölgenin en büyük projesi yapmaya çalıştık. Bundan dokuz gün önce İstanbul'da kendisiyle görüştüm. Önce beni İbo Show'a davet etti. Orada görüştük, sonra beni yeni açtığı çiğ köfte lokantasına götürdü. Ben de orada kendisine yeniden elde ettiğimiz Tatlıses Bingo lisansını yenilediğim belgeyi gösterdim, buna çok sevindi" dedi.

Ekonomide doktora sahibi Kadir, İstanbul'daki görüşme sırasında Tatlıses'in bu seçimde milletvekili olma isteğini dile getirdiğini ifade etti.

Kendilerinden ev alan ailelere yönelik olarak önümüzdeki hafta bir kutlama düzenleme planı yaptıklarını belirten Kadir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Erbil'e döndüğümde onun da buraya gelmesini bekliyordum.Türkiyehükümetinin çok güçlü bir polis gücü var ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracağından eminim. Tatlıses benim ortağım olmadan önce de dostumdu, kardeşimdi. Kendileriyle çok güzel bir aile ilişkimiz var. Dünyada benden daha fazla üzülen olduğunu zannetmem. Ben bütün servetimi onun yeniden o güzel gülümsemesini görmek için hiç düşünmeden vermeye hazırım. Yüce Allah İbrahim Tatlıses'in o güzelim gülümsemesini bize bir daha göstersin ve onu bize bağışlasın." 

Etiketler :