Ibrahimovic'in yürek dağlayan hikayesi

Ibrahimovic'in yürek dağlayan hikayesi

Futbolun süper starı Zlatan Ibrahimovic, şimdilerde oldukça zengin olmasına rağmen sefalet içinde büyüdüğünü söyledi.

Futbolun süper starı Zlatan Ibrahimovic, şimdilerde oldukça zengin olmasına rağmen sefalet içinde büyüdüğünü söyledi.

İngiliz basınına konuşan İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yokluk içinde büyüdüğü için çocukken bisiklet çaldığını itiraf eden Paris Saint Germain'in 33 yaşına basan tecrübeli forveti Zlatan İbrahimoviç, ''Aynısını çocuklarım yapsa en ağır şeklinde cezalandırırım.''

Bu röportajdan satırbaşları şöyle:

HAKKIMDA KONUŞANLARA LAFLARINI YEDİRDİM

"Bosnalı bekçi bir babanın ve Hırvat temizlikçi bir annenin oğluyum. Rosengard'ta büyüyen pankçı bir çocuğum. Kimse benim bu duruma gelmemi beklemiyordu. Vizyonsuz, çok konuşan biri olarak görüyorlardı. Ama ben hayalini kurduğum hayata ulaşmayı başardım. Benim hakkında konuşanlara da laflarını yedirdim. Asıl şampiyonluğum bu."

"Babam Şefik, İsveç'te çalışırken zor geçiniyorduk. Bir seferinde para biriktirip bana yatak aldı. Ama nakliye için para kalmamıştı. Yatağı mağazadan eve kadar taşımak zorunda kaldık."

"Babam bir seferinde de sezon öncesi hazırlık kampına gidebilmem için bütün maaşını bana verdi. O ay evin kirasını ödeyemedi."

"Ben kendimin ne kadar iyi futbolcu olduğunu biliyorum. Buna katılmanız ya da katılmamanız beni ilgilendirmiyor. Arsenal'de Arsene Wenger'in odasındaydım. Ama baktım beni alacağı yok, ertesi gün gidip Ajax'a imza attım."

ÇALIŞTIĞIM EN AKILLI HOCA MOURİNHO

''Jose Mourinho çok akıllı bir adam. Herkese aynı şekilde davranmaz. Ama insanlardan yüzde yüz faydalanabilmek için kişiye göre farklı davranır. Kesinlikle çalıştığım en akıllı teknik direktör.''

BİSİKLET ÇALARDIM

"Rosengard'ta gençliğimde bisiklet çalardım. Ama aynısını iki oğlum yapsa ağır şekilde cezalandırırım. Evet ben yaptım, çünkü bana göz kulak olan kimse yoktu. Benim içim hayattaki en önemli iki şey disiplin ve saygı. Bana oğullarım şakayla karışık olsa bile 'Zlatan' diye seslenemezler. 'Baba' demek zorundalar."

"6 ay önce 40 yaşındaki ağabeyim Sapko vefat etti. Bunun ardından babam benimle geçmişi, ailesi ve Yugoslavya'daki savaşla ilgili daha çok konuşmaya başladı."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.