'İçimizdeki İsrailliler' Kurtlar Vadisi'ne Sardı

'İçimizdeki İsrailliler' Kurtlar Vadisi'ne Sardı

Habertürk`ün servis ettiği ve tüm internet sitelerinin üstüne atladığı habere dava geliyor...

Kurtlar Vadisi Filistin gösterime girene kadar, SOMUT İSTİSNALAR DIŞINDA tüm aleyhte söylenti, dedikodu, söylem ve girişimleri not ettiğinizde, bunların büyük kısmının `İçimizdeki İsrailliler` olduğunu fark edebilirsiniz.
Habertürk`ün haberi,kurumun veya en iyi ihtimalle haberi yapan Neşet Karadağ`ın Akdeniz`de hangi koordinatlarda mevzilendiğini anlamak adına yeterliydi... Pana Film`den jet tekzip geldi bile ve dava da yolda!
İddiaya göre Kurtlar Vadisi ekibine hem de filmin sponsoru olan müteahhit hem de kaldıkları otele 300 liraya fahişe çağırdı!
Peki, İsrail`in Türkiye`deki tüm gönüllü-gönülsüz dostlarıyla Kurtlar Vadisi Filistin`i vurmaya çalışacağını bilen bu sponsor ve bu isimler, bu kadar büyük bir prodüksiyonda böyle büyük bir propagandatif misyonda böyle bir hataya imza atarlar mı?
İçimizdeki İsrailliler`e göre evet ama bize göre hayır!

 

Bugün bir gazetede çıkan, ardından internet sitelerinde yer alan "Kurtlar Vadisi Telekulak" haberi için dizinin yapımcısı Pana Film`den yalanlama geldi. Firma, haberi yapan gazete aleyhine yasal işlemlerin başlatılacağını duyurdu...

Pana film gönderdiği tezkip metni ile haberi yalanladı.

Pana Film`in tezkip metni şöyle:

Basına ve Kamuoyuna Duyurulur,

Bugün Haberturk Gazetesi'nde “Kurtlar Vadisi Telekulak” başlığıyla yer alan haberdeki iddialar tamamen gerçekdışı ve asılsızdır.

Bu haber, Pana Film yapımlarını, oyuncularını ve ticari faaliyetlerini yıpratmaya yöneliktir. İlgililer aleyhine yasal işlemler başlatılacaktır.

Saygılarımızla,

Pana Film

Etiketler :