İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Bitlis'te ziyaretlerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Bitlis'te ziyaretlerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Bitlis'in Ahlat ve Güroymak ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.Valilikten yapılan açıklamaya...

BİTLİS (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Bitlis'in Ahlat ve Güroymak ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ahlat'a gelen Çataklı'yı, Vali Oktay Çağatay ve protokol üyeleri karşıladı.

Ahlat Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'dan bilgi alan Çataklı ardından Güroymak'a geçti.

Belediye binasında Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu ve çalışanlarca karşılanan Çataklı, birim müdürleri ve kolluk amirleriyle toplantılar gerçekleştirerek ilçe genelindeki hizmetler ile asayiş konularında bilgi aldı.

Van'a gitmek üzere ilçeden ayrılan Çataklı, ziyaretlerinde Vali Çağatay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven, Vali Yardımcısı ve Ahlat Kaymakamı Vekili Furkan Seyman, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Doğan Yorulmaz, İl Göç İdaresi Müdürü Fırat Güreş eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.