İftirayı bırakın, buna cevap verin

İftirayı bırakın, buna cevap verin

Öğrencileri, işadamlarını, kurumları zorla abone yapan Zaman'ın gazeteleri dağıtmadan hurdaya gönderdiği ortaya çıktı.

Cemaat medyasına mensup Zaman ve Bugün gazeteleri, tamamen yalan, çarpıtma ve iftira üzerine kurulu rakamlarla STAR, 24 TV, Sabah ve A Haber'e saldırdı. Gazetelerin aldığı ilan rakamlarını çarpıtan cemaat medyasını, Yeni Akit gazetesi'nde yayınlanan 'Cemaatin parası Hurdacıya' haberine yanıt vermeye davet ediyoruz.

Cemaatin Parası Hurdacıya!

Israr ve tehditlerle abone yapılan cemaat üyelerinin paraları hurdacılara gidiyor... Paralel yapının zorla sattığı Zaman gazetesi paketler halinde hiç el değmeden İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki hurdacıların eline geçiyor... Tonlarca gazeteyi kağıt niyetine satan hurdacılar bayram ediyor...

Şişirme bir tirajla Türkiye’nin en çok satan gazetesi olduğu iddia edilen Zaman Gazetesi’nin hiç açılmamış şeffaf ambalajlar ile kağıt hurdacılarına satıldığı ortaya çıktı. İstanbul’da farklı kağıt hurdacılarında toplanan gazetelerin, paralel yapının mensuplarına zorla satın aldırdığı gazeteler olduğu iddia ediliyor.

Bir cemaat evine 5 ila 6 adet gazete girdiği göz önüne alındığında okunmayan gazetelerin de kağıt hurdacılarının eline geçmesi muhtemel görünüyozr. İstanbul Florya’da bulunan bir kağıt hurda deposunda bulunan Zaman gazeteleri de Zaman’ın tirajının şişirme olduğunu gözler önüne seriyor. İnsanları bıktırıcı bir ısrarla Zaman’aabone yapan paralel yapı elemanlarının zorla sattığı gazetelerin hiç okunmadığı hatta hiç dokunulmadığı da öne sürülüyor.

haber10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.