Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünde İmza Günü Yapıldı

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünde İmza Günü Yapıldı

Kapak tasarımını Polis Memuru Necdet Bozali ve Sabahattin Usta’nın hazırladığı Eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın, Maktul isimli romanın tanıtımı için İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL tarafından Iğdır Emniyet Müdürlüğünde imza günü yapıldı.

İmza gününe Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Çelik, Orman Müdürü Mete TÜRKOĞLU, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem GENÇTÜRK, Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Zehra ARAT, Pasaport Şube müdürü Semra Öztürk, Yazar Hatice Tağal, Yazar Yunus KARAÇÖL, Eczacı-Şair Sabahat KARAGÖZ ve polis memurları katıldı.

Yazar Fatma Çetin Kabadayı “Iğdır Emniyet Müdürümüz Yüksel BABAL’a nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Söz verdiği gibi büyük bir hassasiyetle şahsıma imza günü yaptı ve unutamayacağım bir tanıtım günü yaşattı. Allah ondan ve emeği geçen bütün dostlardan razı olsun. Bir yazarın isteyeceği tek şey okunmak, anlaşılmaktır. Duyarlı dostlarımız da sağ olsunlar bizi bu günde yalnız bırakmadı. Başta Emniyet Müdürümüz Yüksel BABAL olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey harikaydı, inşallah okuduklarında ben de onlardan bunu duyarım.” dedi.

Hoşçakal Anne ve Mor Hırka’nın devamı olarak yayınlanan Maktul isimli eserin kapak tasarımı Sabahattin Usta ve Necdet Bozali’ye, editörlüğü Yeşim Coşkun’a ait. 240 sayfadan oluşan ve çocuk tecavüz ve cinayetlerini konu alan roman Mola Yayınlarından piyasaya çıktı. Yazar Kabadayı’nın roman, yardımcı ders kitabı ve masal dallarında daha önce yayınlanmış 38 kitabı bulunuyor. Okurlarıyla hatıra fotoğrafı çekinen yazar, yeni eserinin yanında Mor Hırka, Nacizhane Öykühane, Elveda Evliliğim, iHTİyar, Sokak Sesleri ve diğer kitaplarını da imzaladı.

 

Maktul Romanının Editörü Yeşim Coşkun tarafından kaleme alınan tanıtım bülteninde “Fatma Çetin Kabadayı’nın "Hoşça Kal Anne" ve "Mor Hırka" romanlarının devamı olan Maktul, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Iki ceset, kesiik eller, parçalanmış bedenler... Duygu’yu, ailesini ve dostlarını içine alan bu esrarengiz roman bütün karakterlerini derinden etkileyecek ve hayatlarını geri dönüşü olmayan bir biçimde değiştirecektir. Akıcı üslubu, derin karakterleri ve sürükleyici olay dizisi ile bir çırpıda okuyacağınız "Maktul" her sayfasında yeni bir sırra tanıklık edeceğiniz ve "güven" duygunuzu yeniden sorgulamaya başlayacağınız bir roman olacak. İpuçları ile adım adım cinayeti çözeceğiniz bu hikâyede insanlık tarihinin en büyük utançlarından birine şahit olacaksınız.” 

 

Saat 14.00’de başlayan imza günü saat 16.30’da son buldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.