İhbar Mailini Kim Gönderdi?

İhbar Mailini Kim Gönderdi?

TSK'ya ait askeri mühimmat yüklü kamyona yönelik ihbarın gönderilmesine ilişkin soruşturma kapsamında, gözaltına alınan kişi konuştu..

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait askeri mühimmat yüklü kamyona yönelik ihbarın gönderilmesine ilişkin soruşturma kapsamında, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde tespit edilen kişinin evindeki iki bilgisayara el konulduğu bildirildi.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığından (TİB) gelen ekiplerin, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi 2. sınıf öğrencisi A.B.A'nın Dursunbey'deki evinde arama yaptığı öğrenildi.

Ekiplerin, aramanın ardından A.B.A'nın evindeki iki bilgisayara el koyduğu belirtildi.

A.B.A, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde evine 8-10 kişilik bir ekibin geldiğini belirterek, ekibin iki bilgisayarına el koyarak, tutanak tuttuklarını söyledi.

Kendisine herhangi bir soru yöneltilmediğini dile getiren A.B.A, şunları kaydetti:

''Ben bu ihbara söz konusu olan mail adresini sonradan aldım. İhbardan sonra merak ettim ve bu mailin boş olduğunu görünce de aldım. Benim ihbarla ilgili herhangi bir ilgim yok. Bilgisayarla ilgili şeylere meraklıyım. Bu konuda eğitim de aldım. Gerçek ihbarcı ben değilim. ABD'den çıkan adresin de sahte olduğunu düşünüyorum. Microsoft da ile iletişime geçildiği zaman gerçek ihbarcı ortaya çıkacak diye düşünüyorum.''

Etiketler :