İHH Siyonistleri teyakkuza geçirdi

İHH Siyonistleri teyakkuza geçirdi

Gazze kuşatmasını kırmak için yola çıkacak olan İHH’nın organize ettiği, Filistin’e Yolaçık isimli kafilenin İsrail’in gündemine girdiği bildirildi.

Gazze kuşatmasını kırmak için yola çıkacak olan İnsani Yardım Vakfı İHH’nın organize ettiği, Filistin’e Yolaçık (Rotamız Filistin Yükümüz Özgürlük) isimli kafilenin İsrail’in gündemine girdiği bildirildi.

İsrael Today gazetesi, deniz yoluyla Gazze’ye yardım götürecek gemi organizasyonunun İsrail Dışişleri Bakanlığı tarafından gündeme alındığını bildirdi. Haberde, organizasyon hakkında detaylı bir bilgi sahibi olan İsrail’in meseleyi enine boyuna incelediği kaydedildi.

Gazete, İsrail’in, bu büyük girişimle nasıl mücadele edeceği konusunda endişeli olduğunu ve kafilenin İsrail donanması karşısında küresel bir deniz intifadasına dönüşeceğinden korktuğu ifade edildi. Ayrıca nihai kararın İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak’ın elinde olduğuna işaret edildi.

Gazetenin haberinde, kadınların, Batılı ve Avrupalı siyasi şahsiyetlerin ve çocukların da içinde bulunduğu organizasyonun İsrail’i endişelendiren tarafının gemide bulunan basın mensupları tarafından anlık görüntülerle dünya gündemine taşınması olarak yazıldı.

Samet Doğan / Habertaraf.com

Etiketler :