İhsanoğlu'ndan Bahçeli'ye soğuk duş!

İhsanoğlu'ndan Bahçeli'ye soğuk duş!

Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanı adayı olmasına karşı çıkan Devlet Bahçeli'ye Ekmeleddin İhsanoğlu öyle bir yanıt verdi ki!

MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için "Terör örgütüyle bağlantısı ortadadır, adaylığı yasalara aykırıdır" sözlerine MHP'nin de desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan yanıt geldi.

Ekmeleddin İhsanoğlu ise, Bahçeli kızdıracak bir açıklamaya imza atarak, "Sayın Demirtaş'a cumhurbaşkanlığı konusunda milli egemenliğimizin tecelli ettiği Yüce Meclis'in vekilleri teveccüh göstermiştir" dedi.


TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

CHP ve MHP dahil 5 siyasi partinin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanı adaylığını Twitter'dan değerlendirdi. İhsanoğlu'nun Demirtaş açıklaması şöyle:

SAYGIDEĞER RAKİBİMİZ

Cumhurbaşkanlığı makamına aday olabilme şartları hukuk tarafından çizilmiştir. Sayın Demirtaş’a Cumhurbaşkanlığı konusunda milli egemenliğimizin tecelli ettiği Yüce Meclis’in vekilleri teveccüh göstermiştir. YSK’nın resmen kabul ettiği her aday bizim demokratik yarıştaki saygıdeğer rakibimizdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.