İkbal Gürpınar'lı yayında kavga Video

İkbal Gürpınar'lı yayında kavga Video

Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü İkbal Gürpınar’ın sunduğu ‘Hayatın İçinden’ programına konuk olan iki aile canlı yayında gerginlik yaşadı. İşte o anlar:

Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü İkbal Gürpınar’ın sunduğu ‘Hayatın İçinden’ programına konuk olan iki aile canlı yayında gerginlik yaşadı.

İŞTE O AN>>>

AİLELERİ BARIŞTIRACAKTI

İki genç sevgilinin kendi aralarında yaşadığı sorun nedeniyle ayrılma aşamasına gelmelerinin ardından ikisinin de ortadan kaybolması aileleri birbirine düşürmüştü. Sorunu çözmek için aileleri konuk eden İkbal Gürpınar’ın amacı iki aileyi barıştırmak ve çocukların bulunmasını sağlamaktı.

CEVAP VERMEK İSTEMEYİNCE

Kız tarafı kızlarının kaçırıldığını iddia ediyordu. Bu sırada kaçırıldığı iddia edilen kızın kardeşine konuyla ilgili bir şey bilip bilmediği soruldu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Konuşmak istemeyen kardeş bayılınca, baba da öfkesini diğer aileden almak istedi.

Canlı yayın sırasında aileler kavgaya tutuşurken İkbal Gürpınar yayının hemen kesilmesini istedi.

Kavga büyümeden güvenlik görevlileri araya girerek kavgayı ayırdı.

İkbal Gürpınar’ın sunumuyla ekrana gelen programda ‘Hayatın İçinden’ hikayeler işleniyor. Deneyimli bir haber ekibi desteğiyle hazırlanan programda, tüm konular titizlikle araştırılıyor. Program hafta içi her gün 17.00’de ekrana geliyor.

KANAL7

Etiketler :