İki değerli ilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz

İki değerli ilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın yetiştirdiği iki değerli ilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın yetiştirdiği iki değerli ilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Hakk’a yürüyen Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ile Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı hocalarımız için Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hayatını kaybeden Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ile Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Altay, Konya’nın yetiştirdiği iki önemli ilim insanının vefatı dolayısıyla derin bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.

Başkan Altay, Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı için yayımladığı mesajında, “Güzel insandı, iyi Müslümandı Mustafa abimiz. Konya’mız için birlikte çalıştığımız konularda memleket sevdasına şahitlik ettik. Şehrimizin yetiştirdiği değerli ilim insanı, Hacıveyiszade Hocamızın torunu kıymetli büyüğümüz Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı Hakk’a yürüdü. Başımız sağ olsun, Allah rahmet etsin” ifadelerini kullandı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanlarından Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı'nın vefatını da teessürle öğrendiğini kaydeden Başkan Altay, “Konya’mızın kültürel hayatına önemli hizmetlerde bulunan, öğrenci yetiştiren ve gençliğe emek veren merhum hocamıza da Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve ilahiyat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum