İki kızıyla kayboldu!

İki kızıyla kayboldu!

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde geçen 5 Mayıs'ta kızları 8 yaşındaki Tuba ve 6 yaşındaki Hatice Pıçak ile birlikte kıyafet almak için evden çıkan 33 yaşındaki Leyla Pıçak, ortadan kayboldu.

Anne ve iki kızının en son görüldüğü Adana'da bulunması için polis çalışma başlattı.

 
Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde oturan Leyla Pıçak, iddiaya göre geçen 5 Mayıs'ta kızları Tuba ve Hatice Pıçak ile birlikte alışveriş yapmak için evden çıktı. Akşam evine dönmeyen eşi ve çocuklarından haber alamayan Burhan Pıçak bulunmaları için Birecik Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp dilek dilekçesi verdi. Genç kadının en son Adana'da görüldüğünün bildirilmesi üzerine polis, bu yönde çalışma başlattı.
 
Hamallık yaparak evini geçindirmeye çalıştığını belirten Burhan Pıçak, eşi ve kızlarının hayatından endişe ettiğini söyledi. O günden bu yana eşinden haber alamadığını, ancak en son Adana'da görüldüğünün söylendiğini belirten Burhan Pıçak, "Eşim ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Kızlarımıza kıyafet almak için para istedi, ben de verdim. Evden çıktılar bir daha dönmediler. Çocuklarımın ve eşimin hayatından endişe ediyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.