İki Süper lig takımına kupa şoku!

İki Süper lig takımına kupa şoku!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında İnegölspor Kasımpaşa'yı, Hacettepe'de Konyaspor'u yenerek Süper Lig takımlarına şok yaşattı...

Ziraat Türkiye Kupası 3. turun iki maçında Süper lig takımları kupaya veda etti. Konyaspor ve Kasımpaşa kupadan elendi

İNEGÖLSPOR 1-0 KAZANDI

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, taraftarı önünde Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda İnegölspor karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı ve bir üst tura yükselen takım oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında daha çok top yapan takım Kasımpaşa olurken, ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının sonları oynanırken, 81. dakikada Berkay Günay sahneye çıktı. Berkay attığı golle İnegölspor'u 1-0 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve İnegölspor 1-0'lık skorla adını bir üst tura yazdırdı.

HACETTEPE 3-2 KAZANARAK TUR ATLADI

Türkiye Kupası 3. Turmücadelesinde HacettepeSpor kendi sahasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Cebeci İnönü Stadyumu'nda oynanan mücadele3-2 Hacettepe Spor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Süper Lig ekibi Torku Konyaspor sürpriz bir yenilgiyle Türkiye Kupasına veda etmiş oldu.

Spor Toto 3. Lig ekibi olan Hacettepe Spor'a galibiyeti getiren goller, 26. dakikadaMustafa Öztürk, 71. dakikada Burak Çolak ve 90. dakikada Berat Tosun'dan geldi. Torku Konyaspor'un golleri ise, 81. dakikada Ali Çamdalı ve 83. dakikada Recep Aydın'dan geldi. Son 10d akikada Torku Konyaspor eşitliği yakalasa da maçı uzatmalara taşıyamadı ve HacettepeSpor son dakika golüyle turu geçen taraf oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.