İki takımdan son haberler

İki takımdan son haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray cephesinden son gelişmeler.. Derbi öncesi Lincoln ve Alex ne durumda?

12 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen'de oynanacak derbi maçı öncesi iki takımda da belirsizlikler var. Alex bugünkü antremanda yer almazken, Galatasaray'da Lincoln takımdan ayrı çalıştı. İşte bugünkü antremandan notlar:

GALATASARAY CEPHESİ

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptı.

LİNCOLN TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Antrenmanda, sakatlıkları düzelen Ayhan, Nonda, Mehmet Topal ve Murat'ın takımla birlikte çalıştığı, Lincoln'ün de özel bir program doğrultusunda takımdan ayrı idman yaptığı ifade edildi.

DİĞERLERİNİN DURUMU

Sakatlıkları devam eden Emre Güngör ve Servet'in tedavilerinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştıkları, Aydın'ın ise gribal enfeksiyon nedeniyle dinlendirildiği kaydedildi. Mehmet Güven'in de sol kaval kemiğindeki darbeye bağlı ödem nedeniyle yapılan tedavisinin ardından dinlendirildiği belirtildi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına devam ederken, sakatlığı süren takım kaptanı Alex, bugünkü çalışmaya da katılmadı.

Samandıra Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı bildirildi.

AYAK TENİSİ OYNADILAR

Çalışmanın sonlarına doğru sağ arka adalesinden sakatlanan Abdülkadir Kayalı'nın antrenmanı yarım bıraktığı, idman bitiminde bazı oyuncuların sahada kalarak ayak tenisi oynadığı açıklandı.

ALEX YOKTU

Antrenmana, çalışmalarına salonda devam eden Alex ve Mert Günok dışındaki tüm oyuncuların katıldığı duyuruldu. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

YÖNETİM FUTBOLCULARI YEMEKLE MOTİVE EDECEK

Bu arada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla teknik heyet ve futbolcuların yarın akşam yemeğinde bir araya gelecekleri bildirildi.

Etiketler :