İki takımında Yıldızları kesik yedi

İki takımında Yıldızları kesik yedi

Bülent Korkmaz Hamburg maçında oyundan çıkarken kendisine tavır yapan Lincoln'ü keserken bir şok da Trabzon cephesinde yaşandı.

Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor ile Galatasaray, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Kesin 11 açıklandı

Gelen bilgilere göre Bülnet Kormaz, hafta içinde Hamburg ile oynanan UEFA Kupası maçında oyundan çıkarken uzattığı eli sıkmayan Lincoln'ü ilk 11'e almadı. Galatasaray'ın bu akşam sahaya çıkacak kesin 11'i şöyle açıklandı: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Ayhan, Barış, Arda, Ümit Karan, Baros

Yattar'a kadrodan çıkarıldı
Trabzon sahaya; Tony Sylva, Tayfun (Serkan), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Alanzinho, Gökhan ve Umut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Maç öncesi gelişmeleri ve maçın canlı yayını Haber7.com'da...

Trabzonspor'da İbrahima Yattara Galatasaray maçının kadrosundan çıkarıldı. Hafta içi gribal enfeksiyon geçiren ve uygulanan tedaviye rağmen maça hazır hale gelemeyen Gineli futbolcu Ersun Yanal tarafından maç kadrosundan çıkarıldı.

Etiketler :