İki yıldız saha içersinde birbirine girdi

İki yıldız saha içersinde birbirine girdi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, pas atmak yerine kaleye şut çeken Quaresma'nın üzerine yürüdü

Q7'nin karşılık vermesiyle ortalık karıştı, Simao ve Fernandes yumruklaşmayı önledi. Nihat maç sonrası da bir gazeteciyle kavga etti.

 

Siyah Beyazlıların dün karşılaştığı Konyaspor maçında yedek soyunan ve oyuna ikinci yarıda giren Nihat, Ricardo Quaresma'ya patladı... Portekizli star, 67'deki bir pozisyonda Nihat'a pas vermeyince ipler koptu. Müsait olmasına rağmen kendisine pas atmak yerine kaleye şut atan Portekizli'nin üzerine yürüyen Nihat, "Neden pas vermiyorsun" diye fırça attı. Q7 de sert çıkıp sus işareti yapmasıyla ortalık karıştı.Gerilen ve yumruklaşmaya doğru giden sert tartışmayı araya giren Simao ve Fernandes önledi. İki oyuncu birbirinden uzaklaşırken sözlü tartışma sürdü. Nihat ve Q7 bir kez daha birbirinin üzerine yürürken bu kez de Toraman ve Ekrem, ikiliyi ayırdı. Maç sonrası, takım otobüsünde oturan Nihat Kahveci, gazeteci Turgay Demir'e "Gel buraya konuşalım" dedi. Ancak Demir otobüse gitmedi...

 

Demir'i yumruklamaya çalıştı

 

Bunun üzerine Nihat da "Biri sana para mı veriyor. Hakkımda öyle yazılar yazıyorsun. Paraya ihtiyacın varsa gel ben vereyim. Senin yüzünden evime hırsız girdi. Allah mısın ki paramın helal mi haram mı olduğunu sana soracağım" diye bağırarak Demir'i yumruklamaya çalıştı. Nihat'ı yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve 3 kişi zor zaptetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.