Ilıcalı: Erdoğan Yunanistan'a seçime girse kazanır

Ilıcalı: Erdoğan Yunanistan'a seçime girse kazanır

Acun Ilıcalı: Bir üniversite söyleşisinde Ak Parti'ye oy verdiğimi söyledim. Şahsi tercihimi sordular, söyledim.

Ekranların en yaratıcı ismi olarak da gösterilen Acun Ilıcalı, yeni yayın döneminde Star TV'deki programıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hürriyet'ten Melike Karakartal'a konuşan Ilıcalı, AK Parti'ye oy verdiğini ve Başbakan ERdoğan'a karşı kişisel bir sempatisi olduğunu da anlattı. Ilıcalı, Türkiye'nin ekonomik olarak büyük bir ilerleme kaydettiğini de dile getirerek, Yunanistan'da bir taksiciyle yaşadığı Erdoğan diyaloğunu da aktardı.

İNSANLARI YÖNLENDİRMEK GİBİ BİR DURUMUM YOK

"Bir üniversite söyleşisinde Ak Parti'ye oy verdiğimi söyledim. Şahsi tercihimi sordular, söyledim. Herkesin görüşü farklı, benimki de bu. Ha, şöyle bir gerçek var: Türkiye'nin bugün geldiği duruma bakalım. En iyi de kişi başına düşen milli gelirden anlaşılır. Biz dünyayı gezerken bir ülkeyle ilgili fikir sahibi olmak için kişi başına düşen milli gelire bakardık. Komor Adası diye bir yer var mesela, rakam o zaman 300 dolardı. 'Demek ki adada hiçbir şey yok, ada bitmiş' dedik. Adaya bir gittik zaten, elektrik yok. Bizde de zamanında 3 bin 500 dolarlarda gezen rakam şimdi 10 bini geçmiş. Son 10 yıla baktığında ülkenin ekonomik büyüklüğü de toplam dört-beş katına çıkmış.

ACUN TÜRKİYE GERÇEĞİNİ BİLMİYOR İDDİASI

"Acun Türkiye gerçeğini bilmiyor" diyorlar. Ben kabul ediyorum, bir memurla aynı hayatı yaşamıyorum, beni kıstas almayalım. Ben şahsi olarak kendi gözlemlerimle bir oy kullanıyorum, herkesin bir oy hakkı var zaten. Bu bir görüştür, sana uymaz vermezsin, uyar verirsin. Ben başarılı buluyorum.

 

ERDOĞAN YUNANİSTAN'DA SEÇİME GİRSE KAZANIR

Geçen Yunanistan'da taksiciyle muhabbet ediyoruz, 'Sizin başbakanı burada seçime sok, burada da seçilir' dedi. Kişisel sempatim var başbakana, o ayrı. Şunun altını çiziyorum; ben bir sebepten dolayı beğenirim, bir başkası başka sebepten dolayı beğenmez ve oy vermez, fikir ayrılıkları olacak, bu da demokrasinin gereği. Benim insanları yönlendirme gibi bir durumum yok."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.