İman Ayetleri Sergisi

İman Ayetleri Sergisi

'Ey iman edenler!' hitabıyla başlayan ve günümüz usta hattatlarının titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserler 'hat sergisi' açılış töreni ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ey iman edenler!' hitabıyla başlayan ve günümüz usta hattatlarının titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserler 'hat sergisi' açılış töreni ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılış konuşmasını Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve Albayrak Grubu CEO'su Prof. Dr. Ömer Bolat gerçekleştirdi. Açılışa katılan konuklar arasında İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca, Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü, Albayrak Kurumsal İletişim Koordinatörü Esad Sivri, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Önder Genel Başkanvekili Kemal Bilal Aydın da yer aldı.

12 FARKLI HAT SANATÇISINDAN NADİDE ÇALIŞMALAR

12 hat sanatçısının çalışmalarının yer aldığı hat eserleri, daha önce Ayasofya Camii’nde sergilenmiş ve sergilendiği süreçte Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Sonraki süreçte İstanbul’un çeşitli kültür ve sanat noktalarında ilgilileriyle buluşan sergi bu sefer Zeytinburnu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

SERGİ 10 MAYIS’A KADAR GÖRÜLEBİLECEK

10 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek sergide yer alan eserlerin hattatları; Seyit Ahmet Depeler, Said Abuzeroğlu, Ali Toy, Ahmed Fâris Rızk, Davut Bektaş, Prof. Dr. Mehmet Memiş, Sami Naddah, Mehmed Özçay, Hakan Arslan, Abdurrahman Depeler, Ahmet Koçak, Osman Özçay ve Zeki Seyidoğlu şeklinde sıralanıyor.

iman-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.