İMANLI İMANSIZ İLLER HARİTASI

İMANLI İMANSIZ İLLER HARİTASI

POYRAZKÖY İddianamesinde Levent Bektaş'ta ele geçirilen DVD'deki imanlı imansız iller haritası olduğu belirtiliyor:

POYRAZKÖY İddianamesinde Levent Bektaş'ta ele geçirilen DVD'deki imanlı imansız iller haritası olduğu belirtiliyor. İddianamenin 39. sayfasında Emekli Deniz Binbaşı Levent Bektaş'ta ele geçirilen DVD'deki harita.png isimli dosyada illerin sınıflandırıldığı belirtiliyor. Türkiye siyasi haritasındaki illerin dört renge boyanarak numaralandırıldığı belirtilen iddianamede, resim formatındaki harita anlatılıyor. Buna göre haritanın lejandına göre yeşil renkle boyanan iller, imanlı iller. Kırmızı renge boyananlar, imanlı olmayan iller. Mor renkli iller, topluluk olan, sarı renkliler ise topluluk olmayan iller anlamına geliyor.

'PAŞA KARISINI DÖVÜYOR' DEDİKODUSU YAYALIM

POYRAZKÖY İddianamesi'nde emekli Deniz Binbaşı Levent Bektaş'ta ele geçirilen DVD'deki “Gündemlerim2.doc” isimli MSword dosyasındaki belgede, Kasım'da, Kadıköy'deki evinin balkonundan atlayarak intihar eden Albay Belgütay Varımlı ile konuşmasının içeriğini değiştirmesi için görüşülmesi isteniyor ve “Paşayı rahat bırakmasın” deniliyor. Belgede yer alan diğer notlarda “Paşa karısını dövüyor, diye dedikodu yayalım” ifadeleri de yer alıyor. Belgede yer alan notlardan bir bölümü şöyle:

* Belgütay Varımlı ile konuşmasının içeriğini değiştirmesi için görüşelim “....” Paşayı rahat bırakmasın.

* Darbe günlükleri halledilmeli (Sevil beyanat vermeli, Tolga'nın filmlerinin reytingleri yükseltilmeli vb...)

* Tanıdıklarla ilgili olarak toplu maillerde “kurum yıpratılıyor”şeklinde kamuoyu oluşturulmalı, bunun için tanıdıklardan “mağdur ” grup oluşturulmalı.

* Deşifreleri öyle bir dozda verelim ki, “mağdur edilen”, “uğraşılan” havası verilmiş olsun. Arkadaşlarımızı yıkmasın ama “uğraşıyorlar” havası verilsin arkamıza aldığımız bu rüzgarla onları “sözümüzü dinleyen amirlerimiz” destekleyip kullansınlar ve işte onlara “kurban vermedik” desinler. Bu ph çok önemli ve tuttu devam edelim.

* “...” paşanın karısı ile Alevi dostlarımızı akademide karşı karşıya getirip farklı cephe oluşturalım “...Paşa karısını” dövüyor diye dedikodu yayalım.

* (...) paşa bizi zorda bırakırsa karısının erkek arkadaşlarını, kendi partnerlerini ve N.nin uyuşturucu dosyalarının ve görüntülerini önüne koyalım.

* Bilişim projeleri B.K, C.Ü, A.C, K.S., (M.A. ....Us sivil memur genkur ile irtibatlandırılacak)

* Facebookta oluşturduğumuz isimler

* 2009-2010 yılındaki top adaylarımız Şafak Yürekli F.C. Y , Levent Görgeç illgililere iletilsin.

Etiketler :