İnanılması güç ama bunu yapan doktor

İnanılması güç ama bunu yapan doktor

Eczacı kalfasının kulağını ısırarak kopardı.

Konya'nın Seydişehir İlçesi Gökhüyük Köyü'nde mobil hizmet için bulunan aile hekimi Dr. Ahmet Özcan (43), eczacı kalfası Kenan Aksakal (29) ile tartıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Aksakal, Özcan'ın burnunu kırdı. Burnu kırılan Özcan ise Aksakal'ın sağ kulağını ısırarak yarısını kopardı.

KONYA (AHT)

Konya'nın Seydişehir İlçesi Gökhüyük Köyü'nde mobil hizmet için bulunan aile hekimi Dr. Ahmet Özcan iddiaya göre, o sırada muayene odasında bulunan eczacı kalfası Kenan Aksakal'a, ''Dışarıya çık, hastaları muayene ediyorum. Dışarıda bekle'' dedi ve bunun üzerine ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Kenan Aksakal, Dr. Ahmet Özcan'ın burnunu kırdı. Burnu kırılan Özcan ise Aksakal'ın sağ kulağını ısırarak yarısını kopardı. Kopan kulağı ile birlikte hastaneye sevk edildi.

Çevredekiler tarafından Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalesi burada yapılan Kenan Aksakal, kopan kulağı ile birlikte 112 Acil Servis ekiplerince Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Aksakal'ın ameliyata alındığı öğrenildi. Aksakal'a müdahalede bulunan Acil Tıp Anabilimdalı Yrd. Doç. Dr. Sedat Koçak, ''Hasta bize geldiğinde sağ kulağının üst kısmı yarısına kadar kopuk haldeydi. Acil servisimizde ilk olarak pansuman yapıldı. Kan kaybı önlenen hastamızı hemen KBB servisine sevk ettik ve kontrolünden hemen sonra ameliyata aldık'' dedi. İfadesi alınan doktor, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınan Dr. Ahmet Özcan'ın savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.