İnanılmaz bir belge daha

İnanılmaz bir belge daha

Türkiye, Ergenekon'un merhum Bülent Ecevit'i yatalak hale getirip getirmediğini konuşurken şok bir bilgi daha ortaya çıktı.

"ÖYLE SANIYORUM, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I DA HABERAL'A GÖTÜRMEK GEREKİYOR. ERDOGAN İÇİN "ÇALIŞAMAZLIK" RAPORU ALMAK MÜMKÜNDÜR"

Ergenekon sanığı Yalçın Küçük'e ait olduğu iddia edilen bu sözler, örgütün Ecevit'ten sonra Başbakan Erdoğan'ı da yatalak hale getirmek istediğini ortaya koydu.

KÜÇÜK'TEN ÇIKTI

Küçük'ün bilgisayarında yapılan aramada, "Dördüncü Bölüm Saralı Ülke" isimli ilginç bir belge bulundu. Ergenekon iddianamesine de giren belgenin bir bölümünde, Başbakan Erdoğan'dan bahsediliyor. Başbakan'ın siyasetten silinmesi için bazı önerilerde bulunuluyor.

"ERDOĞAN'I DA HABERAL'A GÖTÜRELİM"

Bu sinsi amaca ulaşmak için tavsiye edilen yöntem, yabancı değil. Yalçın Küçük olduğu ileri sürülen şahıs; Başbakan'ın da tıpkı Ecevit gibi, Ergenekon sanığı Mehmet Haberal'a havale edilmesini öneriyor; gittikçe hastalansın; yerinden kalkamaz hale gelsin diye...

"HASTANEDEN KAÇMASIN!"

Başbakan'ın hasta edilmesi için yazılan öneriler, bununla sınırlı kalmıyor. "Hastaneden çıkmaması için başına da jandarma dikilsin" deniyor:

"ECEVİT MİSALİ, HASTANEDEN KAÇMAMASI İÇİN DE AYTAÇ PAŞA'NIN JANDARMALARINDAN İKİSİNİ KAPIYA DİKMEK YERİNDEDİR."

Örgütün bu sinsi plan ile ülkeyi getirmek istediği nokta ise, dehşet verici. Başbakan'ın yatalak hale gelip, memleketi yönetememesinin; dahası devletin krize girip ülkenin kaosa sürüklenmesinin "milletin menfaatine olacağı" belirtiliyor.

Etiketler :