İngiltere'nin Gündemine Düşen Bomba Transfer...

İngiltere'nin Gündemine Düşen Bomba Transfer...

İngiltere Premier Ligi'nde yeni sezon öncesinde iddialı bir takım kurmak için transfere hız veren Manchester City, Carlos Tevez'in ardından bir süper yıldızı daha kadrosuna kattı..

BBC’de yer alan habere göre, Manchester City’nin Arsenal’den 25.5 milyon avro karşılığı transfer ettiği Emmanuel Adebayor, sağlık kontrolünden geçti.

Manchester City’den haftalık 200 bin avro alacak olan Togolu futbolcunun transferinin gerçekleşmesi için, artık sadece çalışma izninin onaylanması gerekiyor. Bunun da bugün ilerleyen saatlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Adebayor, 2004 yılında Şampiyonlar Ligi maçlarında Monaco forması ile harikalar yaratmış ve 3.5 milyon avro karşılığında Arsenal’e transfer olmuştu.

Daha önce Roque Santa Cruz ve Carlos Tevez’i renklerine bağlayan Manchester City, Adebayor’u da alarak forvet hattında oldukça alternatifli bir kadro oluşturdu.

Gelecek sezon takımını ilk dört arasına taşımak isteyen Manchester City menajeri Mark Hughes, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansı elde etmek istiyor; bunun için de transfer çalışmalarına devam ediyor.
(turkspor.net)

Etiketler :