İnönü'ye 'Rihanna' ile veda hazırlıkları

İnönü'ye 'Rihanna' ile veda hazırlıkları

Beşiktaş yönetimi ve yeni stadın yapımı için teklif veren Saran Medya-Sportfive işbirliğiyle, uzun süre unutulmayacak bir sportif ve müzikal organizasyonu yapılacak.

Beşiktaş, mayıs ayında yıkımına başlanacak İnönü Stadı’na vedayı unutulmaz kılmak için dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Başkan Fikret Orman “Feda’dan Veda’ya geçiyoruz. Vedamızın muhteşem olması ve unutulmaması için ciddi çalışmalar içindeyiz” dedi.

Hürriyet'in haberine göre, yeni stadın yapımı için teklif veren Saran Medya-Sportfive ortaklığı, siyah beyazlı yönetime bir rapor vererek, organizasyon için planlarını aktardı. Mutabık kalınan organizasyona göre, stada kazma vurulmadan 1 ay önce yapılacak etkinlikler dünya devi takımları İstanbul’a getirecek.

FENERBAHÇE İLE GALATASARAY’A TEKLİF

İtalya’dan Milan, İspanya’dan R.eal Madrid, Almanya’dan Bayern Münih ve Dortmund ile Beşiktaş’ın 1947’de stadın açılışında karşılaştığı İsveç’in Stockholm takımı İnönü Stadı’ndaki mini turnuvada karşı karşıya gelecek. Geçmişte maçlarını İnönü Stadı’nda oynayan Galatasaray ve Fenerbahçe de Beşiktaş ile birlikte bu turnuvaya katılacak.

Yıllar öncesinden bugüne Beşiktaş forması giymiş eski futbolcular nostalji maçında yeniden sahaya çıkarken, yönetim, eski stattan başka bir yolla da para kazanacak. Stadın koltukları ve çimleri ile tuğlaları özel ambalajla satışa çıkarılacak.

RIHANNA OLMAZSA MADONNA

İnönü’ye veda, sadece sportif organizasyonla olmayacak. Dünyanın en ünlü sanatçılarına da konser için teklif götürüldüğü öğrenildi. İlk etapta düşünülen isim Rihanna... Ünlü şarkıcının gelmeye sıcak baktığı ancak bir aksilik olması halinde Madonna’nın getirilmesine çalışılacağı belirtildi.

SON KARAR SARACOĞLU

İnönü Stadı’nın yeniden yapılmasına kadar geçecek sürede maçlarını nerede oynayacağı tartışma konusu olan Beşiktaş’ta yönetimin gündeminde dün bu konu vardı. Toplantıda bazı yöneticiler, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nı, bazıları da Atatürk Olimpiyat Stadı’nı isterken, başkan Orman iki düşünceye de karşı çıktı.

Orman, “Bizim için en ideali Şükrü Saracoğlu Stadı’dır” dedi. Toplantıda Orman’ın görüşü diğer üyelerce de benimsendi. Önümüzdeki günlerde F.Bahçe yönetimi ile konu görüşülecek.

Sarı lacivertli kulübün 2. başkanı Abdullah Kiğılı, geçtiğimiz gün, Saracoğlu’nu Beşiktaş’ın kullanımına açabileceklerini söylemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.