İnsanın kanını donduran saldırı

İnsanın kanını donduran saldırı

Küçükçekmece'de göstericiler yolcu dolu İETT otobüsüne molotof attılar. İçeride can pazarı yaşandı.

Yolcu dolu İETT otobüsüne atılan molotofkokteyli genç kıza isabet etti. Alevler içinde kalan kız yanmaya başladı.. Talihsiz kıza yangın söndürme tüpüyle müdahale edildi.

Söğütlüçeşme-Zeytinburnu hattında çalışan 89-A kodlu İETT otobüsü Papatya durağına yanaştığı sırada yüzleri maskeli 6 kişi molotof kokteyli attı.

İçindeki yolculara aldırmadan otobüse molotof yağdıran grup ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi

Dehşet veren olay saat küçükçekmece Kanarya Mezarlığı yakınında saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Durağa yanaşan otobüse yaklaşan göstericiler aracı durdurup molotof yağmuruna tuttular. Molotoflardan biri 16 yaşındaki Serap Eser'e isabet etti.

YOLCULAR ÇIĞLIK ÇILIĞA

Otobüste bulunanlar çığlık çığlığa kaldılar.. Korkunç saldırıda genç kızın anne ve babası da yanında bulunuyordu.

BABA ELİYLE SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Korkunç saldırıyı gören bir başka sürücü yangın söndürme tüpüyle genç kızı söndürdü. Baba kızını elleri ile södürmeye çalıştığı esnada ellerinin yandığı öğrenildi.

3. DERECE YANIK

Acılar içinde kıvranan genç kız olay yerine gelen ambulans ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Serap Eser'e 3. derece yanık teşhisi konuldu. Einden yaralanan baba Zübeyir Eser'in ise tedavi edildi.

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ DEHŞETİ ANLATTI

Molotof saldırısı ile şoke olan otobüs şoförü Cemal Keskin, "Durağa yanaşmadan ben onları fark ettim. Hazırlıklı olduklarını anladım . Fakat yolcu indireceğim için yolun öbür tarafına yani soluna geçtim. Hepsi yanaşarak attılar molotof kokteyllerini" dedi.

OTOBÜS İÇİNDE PATLAMAMIŞ MOLOTOF KOKTEYLİ BULUNDU

Yaşanan olay sonrası polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaptıkları inceleme sırasında alev almamış molotof kokteyli buldu. Saldırganların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Etiketler :