İnternet üzerinden ücretsiz kitap kampanyası

İnternet üzerinden ücretsiz kitap kampanyası

İnternet üzerinden kitap satışı yapan kitaplik.com yaptığı ilginç kampanyalar ile takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

İnternet üzerinden kitap satışı yapan kitaplik.com yaptığı ilginç kampanyalar ile takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Son kampanyası ise kitapseverleri oldukça memnun edeceğe benziyor. Herhangi bir kitapla ilgili hem özet bilgi, hem Kitaplık Editör Yorumu, hem İç Sayfalardan örnekler, hem de ilgili kitapları gösterme özelliğiyle kısa sürede kitapseverlerin gözdesi haline gelen site şimdi de ücretsiz kitap kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı.

Ne ararsanız var!

Kitap okumanın önemini dikkate alarak kurulmuş olan Kitaplik.com sitesi, son dönemlerde internet ortamında yenilikleriyle göz dolduruyor. "Dünyanın En Büyük Kitaplığı" sloganıyla hareket eden Kitaplik.com sitesi, herhangi bir kitapla ilgili hem özet bilgi, hem Kitaplık Editör Yorumu, hem İç Sayfalardan örnekler, hem de ilgili kitapları gösterme özelliğiyle dikkat çekiyor.

Sosyal paylaşım ve kitapseverler…

Kitaplik.com sitesini diğer kitap satış sitelerinden ayıran temel özelliklerden biri sitenin aynı zamanda bir sosyal paylaşım sitesi özelliği taşıması. Üyeler, kendi profil sayfaları üzerinden yeni arkadaşlıklar, yeni gruplar kurabiliyor, birbirleriyle mesajlaşabiliyor ve durum güncellemelerinde bulunabiliyorlar. Kitap severlerden oluşan sosyal bir olgu ortaya çıkıyor.

Kitapseverleri buluşturan site…

Ancak bu sosyal olgu sanal dünyadan ibaret kalmıyor. http://www.kitaplik.com/kategori/etkinlik/ adresinde tanımlandığı şekilde, Kitaplık ailesi iki haftada bir seçtikleri ve okumuş oldukları bir kitabı tartışmak maksadıyla bir kafe-sahaf ortamında buluşuyorlar ve keyif dolu sohbetler yapıyorlar. Kitaplik.com, gerçekten arkasında insan saydamlığı olan bir hizmet.

İşte son kampanya

Kitaplik.com, kitaba olan ilgiyi artırmak maksadıyla yeni bir kampanya başlattı. Site, http://www.kitaplik.com/anket adresinde tanımlanmış olan anketi dolduran 33 ziyaretçisiine ücretsiz kitap hediye ediyor. Tek yapmanız gereken anketi doldurmak ve böylece çekilişe hak kazanmak. Çekiliş 14 Şubat günü gerçekleştirilecek ve kazanan listesi yine aynı adreste yayınlanacak.

Oldukça güzel bir arayüze sahip olan Kitaplik.com web sitesi, aynı zamanda kitaplarla ilgili alıntıların ve duyuruların paylaşıldığı bir facebook sayfasına da sahip: http://www.facebook.com/#!/pages/Kitaplik/141427149215973

http://www.kitaplik.com sitesine ve facebook sayfasına üye olmanızı ve anketi doldurarak şansınızı denemenizi öneririz. Kitap ve bilgelik dolu günler dileğiyle.

Etiketler :