İnterpress'e bir kalite ödülü daha

İnterpress'e bir kalite ödülü daha

INTERPRESS, KALİTE ÖDÜLÜNÜ TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Her yıl Tüketici Akademisi tarafından çeşitli sektörlerden firma ve kuruluşlara verilen, Türkiye’de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerinin ölçümlenerek belirlendiği “Tüketici 2011 Kalite Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin ilk medya takip şirketi olan Interpress, üst üste 3. kez ödül aldı.

 

İş, siyaset, sanat ve eğlence dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Interpress, marka algısı konulu araştırma sonuçlarına göre, medya takip sektöründe hizmet kalitesine en çok güvenilen marka olarak bu yıl da ödülü kazandı.

 

Tören sonrası yazılı bir açıklama yapan Interpress Müşteri İlişkileri Direktörü Yaşar OBA, medya takibi işinin son yıllarda büyük bir hız kazandığını belirterek, “Üçüncü kez kazandığımız bu ödül, bizim müşterilerimize sunduğumuz ve her yıl gelişen teknolojilere uyumlu hale gelerek devam eden hizmetimizin, memnuniyetlerinin bir nişanesidir. Art arda alınan bu ödüller aynı zamanda bütün Interpress ailesinin 71 yıllık tecrübe birikiminin, düzenli, ilkeli ve sabırlı çalışmasının ürününün sonucudur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :