iPad'e güçlü rakip çıktı

iPad'e güçlü rakip çıktı

Güney Kore şirketi Samsung, Berlin'deki IFA teknoloji fuarında çok beklenen ve Apple'ın popüler iPad'i ile rekabet edecek mültimedya tableti "Galaxy Tab"i tanıttı.

Fuarın basına tanıtım gününde tanıtılan Galaxy Tab, Californialı rakibinden daha küçük (köşeden köşeye 22,86 cmlik iPad'e karşılık 17,78 cm), yarıya yarıya hafif (380 gram) ve ancak son nesil bircep telefonukalınlığında.

Taşınabilirbilgisayarolarak çalışabilen, film oynatan, MP3 çalan, GPS'i bulunan, fotoğraf çeken ve onlinekitapve dergi okunabilen cihaz, aynı zamanda 3G cep telefonu olarak da kullanılabiliyor.

"Akıllı telefon" ve mültimedya tablet PC arasında konumlandırılabilecek cihaz, Google'ın Android işletim sistemi ile çalışıyor.

Avrupa'da ve İngiltere'de Eylül ortasında satışa çıkarılacak Galaxy Tab için resmi satış fiyatı henüz açıklanmadı. İngiltere'de Galaxy Tab'ın satışı Vodafone tarafından gerçekleştirilecek.

16 ve 32 GB'lik modelleri bulunacak ve kapasitesi arttırılabilecek cihazın Avrupa'da 700 ila 800 avro arasında satılması bekleniyor.

 

Samanyoluhaber.com

Etiketler :