İş arkadaşı havada yakaladı

İş arkadaşı havada yakaladı

İnternette tanıştığı kız kendini dolandırınca intihara kalkıştı. Dökülen diller işe yaramadı, kendini boşluğa bıraktı.

İzmir'de internetten tanıştığı Bulgar kız arkadaşının kendisini dolandırdığını anlayan 25 yaşındaki işçi A.A., Konak Meydanı’ndaki üstgeçide çıkarak intihar etmek istedi.

Çiğli'deki bir zeytinyağı fabrikasında işçi olarak çalışan A.A., internette tanıştığı Bulgar kız arkadaşının kendisini dolandırdıktan sonra terk etmesini gururuna yediremeyince bugün öğle saatlerinde Konak Meydanı'ndan geçen Mithatpaşa Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 4 metre yükseklikteki üstgeçide çıktı. A.A. üzerindeki montu çıkarıp üstgeçit korkuluklarını aşarak sarkmaya başladı.

İŞARKADAŞI HAVADA YAKALADI

Çevreden görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis yaklaşık yarım saat A.A.'yı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada meraklılar da üstgeçidin etrafını sardı. Polisin ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine köprünün altından geçen trafik durdurulurken İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AKS 110 ekipleri ile ambulans çağırıldı. Köprü korkuluklarına tutunan A.A.'nın sürekli olarak “Kız arkadaşım beni dolandırdı, sonra da terk etti. Bir kere olsun ‘seni seviyorum' diyemedim” dediği dikkat çekti. Bu sırada olay yerine A.A.'nın iş arkadaşları da geldi ve ikna çalışmalarına katıldı. İtfaiye atlama olasılığı karşısında hava yastığı açtığı sırada dikkati dağılan A.A. iş arkadaşı Eşref Palalıoğlu'nun hamlesi ile yakalandı. Alkan, ifadesi alınmak üzere Kemeraltı Polis Karakolu’na götürüldü.

Alkan’ın, Kemeraltı Karakolu’nda verdiği ifadesinde internet üzerinden bir Bulgar kızı ile tanıştığını, kızın “Para gönderirsen Türkiye’ye gelir seninle evlenirim” sözleri üzerine biriktirdiği tüm parasını gönderdiği ardından da kızdan bir daha haber alamaması üzerine intihara kalkıştığını söylediği belirtildi.

Etiketler :