İsa Gök Skandal Ses Kaydını İtiraf Etti

İsa Gök Skandal Ses Kaydını İtiraf Etti

Dailymotion.com internet sitesinde dün yayınlanan ses kaydının doğru olduğu ortaya çıktı. İsa Gök ile Danıştay üyesi arasında geçen konuşmalar tam bir skandal...

Dailmotion.com sitesine dün yeni bir ses kaydı yayınlandı. Şok ses kaydında, CHP'li İsa Gök olduğu iddia edilen kişi ile Danıştay üyesi olduğu iddia edilen kişi arasında tamamen duygusal konuşmalar(!) geçiyordu.

CHP'li İsa Gök, konuşmaları doğruladı. Gök şunları söyledi: "Balık çiftlikleri Bakanlar Kurulu kararıyla Muğla'dan Mersin'e taşındı. Fakat çiftlikler, Mersin'in tarihi ve turistik yerlerinin önüne getirildi. AK Partili vekiller dahil, bütün vekiller karşı çıktı. Ben de dava açtırdım. Mersin'e balık çiftliklerinin gelmesine karşıyız. Bu davalar Bakanlık temyizi ile Danıştay'a gitti. Baro Başkanı olarak Danıştay'a 'Ne zaman bakabilirsiniz bu davaya, ne zaman karar çıkabilir' diye sordum. 'Bir an önce inceleyin' dedim. Para söz konusu değil. Burada yargıyı yönlendirme yok. Ben yine arayacağım, 'Dosyamızı inceleyin' diyeceğim."

 

CHP'Yİ SARSACAK SKANDAL SES KAYDI

Etiketler :