İşadamı trafik polisine sokak ortasında saldırdı!

İşadamı trafik polisine sokak ortasında saldırdı!

Bir işadamı bir trafik polisine arabasını durdurduğu için sokak ortasında saldırdı.

Filipinler’in başkenti Manila’da işadamı Robert Blair Carabuena, bir trafik polisine arabasını durdurduğu için sokak ortasında saldırdı.

Manila’da dün öğleden sonra bir alışveriş merkezinin çıkışında trafik polisinin müdahalesi üzerine sinirlenen işadamı Carabuena, “Beni durdurmaya nasıl cesaret edebiliyorsun?” diyerek tartışmaya başladı. Daha sonra küfür ederek saldıran işadamına trafik polisi ise herhangi bir karşılık vermedi.

Manila Büyükşehir Geliştirme Kurumu’nda (MMDA) görev yapan trafik polisi, yerel bir televizyonda katıldığı programda, “Ben sadece görevimi yerine getirdim. Arabadan çıkıp bana hakaret etti ve bana vurdu.” şeklinde konuştu. İşadamına herhangi bir tepki vermediğini ve kötü söz kullanmadığını belirten polis, şikayetçi olduğunu da söyledi.

Görüntülerin internete düşmesinin ardından bir gece tüm Filipinler’de tanınan işadamı, sosyal paylaşım sitelerindeki tüm hesaplarını kapattı. Facebook’ta kendisi adına açılan sayfayda ise kısa sürede 10 binlerce kişi yorumda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.