İşgalcileri Kassam engelledi

İşgalcileri Kassam engelledi

Ateşkesi zorlaştıran işgal devleti baskın denemeleri yapıyor.Gazze’nin Güneyine Girmeye Çalışan İşgalcileri Kassam Mücahitleri Engelledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Kassam Tugayları, işgal ordusunun yapacağı herhangi bir saldırıya karşı tetikte bekliyor.

Siyonist esir askeri bahane ederek ateşkes konusunda bir ittifak sağlanmasını kasten engelleyen Siyonist işgal devletinin asıl amacının saldırı ve baskı uygulamalarının önünü açık tutmak olduğu anlaşılıyor. Gündelik hava saldırıları düzenlemeye devam eden Siyonist işgal devleti güçleri dün gece de Gazze şehrinin güneyinde Zeytun Mahallesi tarafından kara baskını düzenlemeye çalıştı, fakat Kassam mücahitlerinin kararlı direnişiyle engellendiler.

Kassam Mücahitleri tarafından bu sabah yayınlanan askeri bildiride işgal güçlerinin dün gece yarısı sıralarında işgal güçlerinin Zeytun Mahallesi tarafından baskın düzenlemeye kalkıştıkları, fakat Kassam mücahitlerinin tetikte olmaları sebebiyle, ellerindeki hafif ve orta silahlarla karşı koydukları yaklaşık yarım saat süren çatışmadan sonra da işgalci askerlerin çekilmek zorunda kaldığı ifade edildi.

Açıklamada Kassam mücahitlerinin işgalci Siyonistlerin bu tür baskın planlarına karşı her zaman tetikte olacağı ve kesinlikle fırsat verilmeyeceği vurgulandı.



Etiketler :