Işıklar kesildi, maç uzadı Belediye turladı!

Işıklar kesildi, maç uzadı Belediye turladı!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kasımpaşa uzatmalara giden maçta 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Belediye adını yarı finale yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kasımpaşa ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve normal süresi 0-0'lık eşitlikle sona eren mücadele uzatmalara gitti. Uzatmalarda karşılıklı gelen gollerle mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı ve Belediye deplasmanda atılan golün avantajıyla adını yarı finale yazdırdı.

Belediye'nin golü 110. dakikada Holmen'den, Kasımpaşa'nın golü 120. dakikada Varela'dan geldi. İki takım arasındaki ilk maç 0-0'lık eşitlikle sonuçlanmıştı.

Yarı finale yükselen Belediye, bu turda Bucaspor'u safdışı bırakan Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

ELEKTRİKLER KESİLDİ!

Kasımpaşa ile İstanbul Büyükşehir Beledispor arasında oynanan karşılaşmanın 59. dakikasında Recep tayyip Erdoğan Stadı'nda elektriklerin kesilmesi nedeniyle mücadele yaklaşık on dakika durdu. Bu arızanın ardından jenaröterlerin devreye girmesiyle maç kaldığı yerden devam etti.

Etiketler :