'İslamcı' Altan Tan Nasıl Örgütçü Oldu?

'İslamcı' Altan Tan Nasıl Örgütçü Oldu?

BDP desteğiyle milletvekili seçilen Altan Tan, eski söylemlerini çabuk unuttu. "İslamcı" Altan Tan, marksist PKK'nın ve partinin en azılı üyesi oldu.. İşte Tan'daki değişim...

Altan Tan Yeni Rolünü Çok Benimsemiş..!

Marksist, ateist, militan, PKK tabanlı BDP’lilerden ağız dolusu tehditler, provakatif çıkışlar duymaya ve görmeye alışmıştık. Ama düne kadar kendisine “İslamcı” denen Altan Tan da bu yapıya çabuk ayak uydurmuş. Her gün sağa sola tehditler savuruyor, kaostan, hoş şeyler olmayacağından vs bahsediyor. Dün yine hızını alamayıp Diyarbakır’da şiddetle bölgeyi teslim almış, ülkeyi teslim almaya hazırlanan örgüt militanlarına “AKP milletvekillerini sokakta gezdirmeyin!” demiş (26 Haziran, Yeni Şafak).

Sayın Tan, hani özgürlük? Hani düşünceye saygı? İnsanların sokakta gezmesine bile tahammül edemeyecek bu hıncı, üstelik senin gibi siyaset yapan Diyarbakırlı Kürt milletvekillerini sokakta gezdirmeyecek kini, hıncı nereden kazandın bu kadar sürede?
Yoksa BDP içinde tutunma, var olma, kendini ispat gibi bir derdin mi var? Bu şiddet ve tehdit söylemlerini “İslamcı” kimliğinle kusamıyordun da, örgütçü, kürtçü olunca kusacak ortam buldun da hepsini birden mi kusuyorsun?

Tan, aynı konuşmasında Başbakan’ı da Saddam’a benzetmiş. Sayın Tan senin tercihindir karışmayız. Marksist, ateist, stalinist bir örgüte müzahir oldun; sana değer verdiler milletvekili oldun. Örgüt ve ondan daha çok şiddet kullanan partisi sayesinde güzel bir statü ve cukkalı bir maaş sahibi oldun. Sahibine göre konuşma isteğini anlıyoruz. Ama bari şu İslami terminolojiyi terket. Müslüman ayaklarını bırak!…

Nerede görülmüş anarşistlere, kepenk kapatanlara, çarşı sokak yıkanlara, yol kesenlere, insanları yakanlara, bir bölgeyi büyük bir cezaevine çevirenlere “Müslüman” dendiği? Eğer ısrarcı iseniz, sizin İslamcılığınız, Müslümanlığınız ancak İslam’ı karalamak için batı tarafından üretilmiş naylon El Kaide’yle, imitasyon Üsame Bin Ladin‘le vs. kıyaslanabilir.

Bir Tv programında dinledim Altan Tan’ı. Bir defa adamın ses tonu, vurguları provake edici. Dilini, sözlerini hesapsızca kılıç gibi savuruyor. Meğer üstadımızın demagoji kabiliyeti de çok yüksekmiş. Marksistlerin en iyi becerdikleri şeydir demagoji. Bir sürü boş laf ederler ve eğer biraz mantığınızı kullanmayı bilmiyorsanız Marksistlerin çok doğru, isabetli şeyler söylediğini sanırsınız. Biz Altan Tan’ın müstakim bir mümin olduğunu bilirdik. Demagoji kabiliyetiniz eskilere mi dayanıyor yoksa Tan? Bu kadar kısa sürede bu kadar marifet kolay kazanılmaz. Ya da, sana yoğunlaştırılmış kurs verdiler Marksist dostların.

Konuşmasında spiker Tan’a: “ama siz de tehditkâr konuşmalar yapıyorsunuz” diyor. Tan kadını dediğine diyeceğine pişman etti. Örgütü ve BDP’yi Hint fakirleri kadar sessiz ve masum, mağdur, zavallı, acınası bir şekilde öyle bir sundu ki, az kalsın ben de inanacaktım. “Biz hak arıyoruz, bizim zekâmızla alay etmeyin! Şiddet kullanmıyoruz, sakin sakin yürüyoruz; uzun zamandır hiçbir şiddet ve taşkınlık yok” diyor . Eski “İslamcı” Tan! Herkesin bildiği gibi İslam’da yalan günahtır. Hem de bir Tv de, milletin gözünün içine baka baka yalan bir günahın açıktan ve toptan işlenmesidir. Her gün cam çerçeve indiren, polislere tuzaklar kuran, bombalar patlatan, İstanbul dahil her yeri katıp karıştıran, dağı arkasına alıp günde 3-5 defa devleti-milleti tehdit eden, AKP’li Hazro Belediye Başkanı’nın oğlunu kaçırıp AKP aleyhine beyanata zorlayan uzaylılar mı? Tan, 70 milyonun zekasıyla hem de Tv’den alay ediyor; partisinin, örgütünün şiddet kullanmadığına inanmamızı bekliyor. Balığın kavağa çıkabilmesi bundan daha inandırıcıdır. Sayın Tan, sen alemi aptal, herkesi kör mü sanırsın!

Altan Tan BDP’ye ve siyasete çok hızlı intibak etmiş, kendisini tebrik ederiz. Çok profesyonelce ve ses tonunu yükselterek etkili yalanlar söylüyor, tehditler savuruyor. Çok kaliteli demagoji yapıyor!… Cerbeze kabiliyeti müthiş!…

Altan Tan’dan bir ricamız var. Türkiye onu bir mümin, bir Müslüman, İslamcı bir yazar olarak tanımıştı. Lütfen bir ilan ver, “eski kimliğim hükümsüzdür, ben şimdi marksist, ateist, ama aynı zamanda ırkçı faşist bir örgütün, partinin üyesiyim” de.

Zira seni hala eskisi gibi sananlar var. Bari yeni kimliğini ilan et, millet sana ona göre tavır alsın, seni ona göre dinlesin!

İslami terminolojiyi, Müslümanlara ait kavramları da lütfen ağzına alıp kirletme!..
Sayın Tan yeni yolunda sana bol şanslar…

www.yusufgezgin.com dan alınmıştır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum