İspanya'da Bale için Ronaldo hazırlığı!

İspanya'da Bale için Ronaldo hazırlığı!

Tottenham'dan Gareth Bale'i renklerine bağlamak için uğraşan Real Madrid'in, Bernabeu'da Ronaldo'ya yaptığı gibi görkemli bir imza töreni ve oyuncunun taraftara sunumu için hazırlıklara başladığı belirtildi.

Başkan Florentino Perez ile birlikte yaptığı yıldız transferleri ile adını duyuran İspanyol ekibinin mutlu sona yaklaştığının belirtilmesinin tek nedeni ise Bernabeu'da yapılan hazırlık ve statta kurulan platform...

Yaptığı büyük transferleri taraftarının önünde büyük bir şov ile tanıtan R. Madrid'in stadından gün içinde İspanyol basınının önde gelen yayın organlarından AS tarafından çekilen kare gündeme bomba gibi düştü. Gazete, mikro blog sitesi Twitter hesabından "Madrid hazırlanıyor, muhtemelen Bale'in resmi sunumu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek" mesajını ile Bernabeu'nun son halinin fotoğrafını paylaştı.

Real Madrid'in rekor transferi Cristiano Ronaldo iin de benzer hazırlıkların yapıldığı bildirilirken, artık arap saçına dönen Bale transferinin kısa bür süre içinde açıklanması bekleniyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.