İspanya'da tarihi futbol olayı!

İspanya'da tarihi futbol olayı!

İspanya Kral Kupası çeyrek finali rövanşındaki Racing Santander - Real Sociedad mücadelesi ev sahibi ekibin oyuncularının grevine sahne oldu.

Santander - Real Sociedad maçı, Santander oyuncularının oynamamak istemesi nedeniyle iptal oldu. Paraları ödenmediği için Yönetim ve Başkan'a tepki koyan Racing Santander maçın başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte orta sahada toplanarak protestoya başladı.

Taraftarlar maçı oynamayan oyuncularını bağırlarına basarken, bu protestodan dolayı Santander hükmen mağlup sayılacak ve Barcelona'nın yarı finaldeki rakibi Real Sociedad olacak.

Racing kulübü oyuncularının bu hareketinden dolayı bu kupadan 1 yıl men ve 6 bin avro para cezası alma riskiyle karşı karşıya kaldı.

İspanya'nın köklü kulüplerinden Racing, 2011 yılında Hintli işadamı Aly Syed tarafından çoğunluk hissesi satın alındıktan sonra zor günler yaşamaya başlarken, ilk 1. lig daha sonra da 2. ligden düşmüş, kulübün hesaplarına ambargo konulmuş ve yaklaşık 50 milyon avro borcu olduğu açıklanmıştı.

İşte o anlar;

 
 

 

  •  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.