Isparta'da elektrik kesintisi olacak

Isparta'da elektrik kesintisi olacak

Tesis yenileme çalışmaları yüzünden yarın şehir merkezi ve birçok mahalleye elektrik verilemeyeceği bildirildi.

TEDAŞ Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ İl Müdürlüğü tarafından yarın iki aşamalı elektrik kesintisi yapılacak. Tesis yenileme çalışmaları yüzünden yarın saat 06.00–15.00 arasında Valilik, Ziraat ve İş Bankaları, Eski Adliye binası, Üzüm Pasajı, Jandarma lojmanları, Kutlubey Mahallesi ve Cengiz Topel Caddesi'nde elektrik kesintisi yapılacak.

Ancak Tedaş’ın yapacağı ikinci elektrik kesintisi ise birçok mahalleyi kapsıyor. Yarın saat 06.00–13.00 arasında 7 saat süreli elektrik kesintisi yapılacak. Dere, Doğancı, Keçeci, Turan, Çelebiler, Emre, Hanife, Sultan, Sidre, Sülübey, Hisar, Yenice, Gülistan, Yayla, Gülcü, Kurtuluş, İskender, Gazi Kemal ve Pirimehmet mahallelerine elektrik verilemeyecek. Kesintiden kamu kurumları da nasibini alacak.

Devlet Hastanesi, Kan Merkezi, SDÜ Kalp Merkezi, Doğum ve Çocuk Hastanesi, Özel Şifa Hastanesi, Huzurevi, Gülistan Karakolu, Telekom, PTT, Çelebiler Sağlık Ocağı, Huzurevine elektrik verilemeyecek.

TEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, belirtiler saatlerde çalışmalar nedeni ile enerji verilemeyeceği belirterek, çalışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :