Isparta'da kan donduran vahşet

Isparta'da kan donduran vahşet

Isparta'nın Yalvaç İlçesi’nin Koruyaka Köyü’nde meydana gelen olay tüyler ürpertti

ISPARTA’nın Yalvaç İlçesi’nde Nevin Yıldırım, av tüfeğiyle öldürdüğü 35 yaşındaki Nurettin Gider’in başını kesip, çuvala içinde 'Millet kelle görsün' diye bağırarak köy meydanına attı.



Olay, Yalvaç İlçesi’nin Koruyaka Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre Nevin Yıldırım, evlerinin yakınındaki boş bir alanda Nurettin Gider ile buluştu. İkili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nevin Yıldırım, yanında getirdiği av tüfeğiyle Nurettin Gider’e bir el ateş etti. Evli ve 2 çocuk babası Nurettin Gider kanlar içinde yere yığıldı. Yıldırım, daha sonra yanındaki bıçakla Gider’in başını keserek çuvala koydu. Elindeki çuvalla köy meydanına gelen Yıldırım, 'Millet kelle görsün' diye bağırdı. Sesler üzerine köy sakinleri dışarı çıkarken, Yıldırım, Nurettin Gider’in kestiği başını köy meydanına attı.

Gördükleri manzara karşısında şoke olan köylüler, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede köye giden jandarma ekipleri, Yıldırım’ı gözaltına aldı. Nevin Yıldırım, güvenlik güçlerine Nurettin Gider’in bedeninin yerini gösterdikten sonra jandarma karakoluna götürüldü. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köyde, sağlık ve güvenlik ekiplerinin incelemesinin ardından Nurettin Gider’in cesedi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. DHA

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.