İsrail Olayları Büyütmeyi Seviyor

İsrail Olayları Büyütmeyi Seviyor

'Polat Alemdar' rolündeki Necati Şaşmaz, İsrail'le kriz haline gelen "bayrağa kan sıçratma sahnesi" için İsrail'in olayı büyüttüğünü söyledi.

Kurtlar Vadisi dizisinin ana sponsoru olan Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri'nin bayi toplantısına dizinin oyuncuları katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

Bir gazetecinin dizide yaşanan "İsrail bayrağına kan sıçraması sahnesine İsrail'in tepki göstermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Necati Şaşmaz, İsrail'in olayı büyütmeyi sevdiğini söyledi.

 

Antalya'nın Beldibi beldesinde Akka Antedon Otel'de yapılan toplantıda yoğun ilgi gören Necati Şaşmaz, dizide ölen Abdülhey'le ilgili olarak da şunları söyledi: "Dışarıdaki insanlar Abdülhey'in öldüğüne sanırım inanmak istemiyorlar. Bana herkes Abdülhey'in durumunu soruyor."

 

"Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimlerinin ne zaman başlanacağı" sorusuna ise Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi Filistin'in henüz senaryosu bitmedi. Çekimler haziran gibi başlayacak. Ben de senaryonun bitmesini bekliyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

"Normal hayatta yaşantınız dizi ile aynı mı?" sorusuna ise Şaşmaz, dizi içinde de dizi dışında da normal sakin bir hayat sürdüğünü belirti.

 

Atiker A.Ş Genel Müdürü Ömer Atiker ise, 'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncularına teşekkür ederek, "Dizi ekibinin sevilen oyuncularının yemeğimize katıldıkları için mutluyuz. Ekibe başarılar diliyorum." dedi.

 

Öte yandan, gala yemeğine dizi oyuncuları, Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey), Erhan Ufak da (Güllü Erhan) katıldı. Yemeğe gelen bayi sahipleri ise, dizi oyuncularına yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı.

Etiketler :