İsrail takımına MOSSAD koruması

İsrail takımına MOSSAD koruması

Türkiye’ye gelen İsrail Bayan Voleybol takımına MOSSAD ajanları korumalık etti.

Voleybolda bugün Ankara’da başlayacak olan Bayanlar Avrupa Ligi Dörtlü Final maçları için Türkiye’ye gelen İsrail Bayan Voleybol takımına MOSSAD ajanları korumalık etti.

Voleybolda Türkiye, Bulgaristan, Sırbistan ve İsrail’in yarışacağı Bayanlar Avrupa Ligi Dörtlü Final maçları bugün Başkent Voleybol Salonu’nda başlıyor.

MOSSAD ajanları da geldi

Karşılaşmalar için Türkiye’ye gelen İsrail ekibine MOSSAD ajanları eşlik etti. İstanbul aktarmalı olarak Ankara’ya gelen İsrail Bayan Milli Voleybol takımı Çevik Kuvvet ekiplerinin nezaretinde konaklayacakları otele geçti.

Protesto edecekler

İsrail’in terör saldırısına maruz kalan Mavi Marmara gemisi yolcularının oluşturduğu Mavi Marmara platformunun, İsrail takımını protesto için maç öncesi bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Basın açıklamasının Türkiye’nin dört bir yanından gelen protestocularla geniş bir katılımla yapılacağı öğrenildi.

Maç saat 17.00’da

İsrail Bayan Milli Voleybol Takımı bugün saat 17.00’da Başkent Voleybol Salonu’nda Sırbistan karşısına çıkacak. Türkiye’nin Bulgaristan ile yapacağı mücadelenin başlama saati ise 20.00.

Bugün oynanacak yarı finalin galipleri yarın final maçına çıkacaklar.

HaBertaraf

Etiketler :