israil'den 'Hoş geldiniz-güle güle' mektubu

israil'den 'Hoş geldiniz-güle güle' mektubu

Filistine hoş geldiniz” kampanyasına katılan, ve İsrailin aldığı bütün tedbirlere rağmen İsraile varabilen aktivistlere İsrail hükümeti dalga geçer gibi 'Hoş geldiniz, güle güle' mektubu hazırladı.

“Filistine hoş geldiniz” kampanyasına katılan, ve İsrailin aldığı bütün tedbirlere rağmen İsraile varabilen aktivistlere İsrail hükümeti bir hoş geldiniz mektubu sunacak.

Başbakanlık ofisince hazırlanan mektubun metni şöyle:

“Sayın aktivist. İnsan hakları konusundaki endişelerinizi belirtmek için İsraili seçtiğiniz için teşekkürler. Seçiminizi diğer birçok saygın davalardan yana kullanabileceğinizi biliyoruz.

Binlerce kişinin öldürüldüğü, hala her gün vahşice kendi halkına katliam uygulayan Suriyeyi seçebilirdiniz.
Kendi muhalefetine zulmeden ve dünya terörünü destekleyen İranı protesto etmeyi terchi edebilirdiniz.
Sivil halkın arkasına saklanarak sivillere roket ve havan ateşi açarak çifte insanlık suçu işleyen Hamas rejimini protesto etmeyi tercih edebilirdiniz.

Fakat siz, kadınların erkeklere eşit olduğu, basının hükümeti hürce eleştirebildiği, insan hakları örgütlerinin serbestçe faaliyet gösterebildiği, vicdan hürriyetinin herkes için kanunlarla korunduğu azınlıkların korkuyla yaşamadığı, Ortadoğudaki tek demokrasi olan İsrail’i protesto etmeyi tercih ettiniz.


Sizi bölgedeli asıl problemleri çözdükten sonra tekrar bizi ziyaret etmenizi ve öğrendiklerinizi anlatmaya davet ediyoruz. İyi uçuşlar, güle güle."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.