İstanbul için trafik zamanı

İstanbul için trafik zamanı

Tadilat ve bakım sebebiyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 2 şerit ve Haliç Köprüsü yan yolu saat 05.00'ten itibaren trafiğe kapatıldı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çalışmalar gece yarısı başladı. Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişte köprünün 2 şeridi kademeli olarak kapatıldı. Çalışmaların başlaması ile birlikte kısa sürede Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik yoğunlaştı.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde yan yol kontrollü olarak trafiğe kapatıldı. Çalışmayla birlikte haftanın ilk iş günü olması da D-100 Karayolu'nda uzun araç trafiği oluşmasına yol açtı.

Haliç ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 3 ay sürmesi beklenen bakım ve onarım çalışmaları bugün başladı. Haftanın ilk iş günü olması sebebiyle köprülerde uzun araç kuyrukları oluştu. Haliç Köprüsü'ndeki çalışma, Topkapı istikametindeki yan yolda başlatıldı. Haliç Köprüsü Kuzey Yanyolu'na Halıcıoğlu bağlantısından itibaren araç girişine izin verilmiyor. D-100 Karayolu'ndaki trafik yoğunluğunun ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

Haliç Köprüsü'ndeki çalışmalar metrobüs seferlerini ise etkilemedi. Yetkililer de mağdur olmamaları için vatandaşları toplu ulaşım araçlarını kullanmaları yönünde uyardı.

Öte yandan karayolları ekipleri ışıklı uyarı levhaları ile muhtemel kazalara karşı önlem aldı.

CİHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.