İstanbul'da 10 ilçede hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 şüpheli yakalandı

İstanbul'da 10 ilçede hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 şüpheli yakalandı

Girdikleri adreslerden 10 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve otomobil çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da girdikleri iş yeri ve evlerden 10 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve otomobil çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 28 Temmuz ile 4 Ocak arasında Bakırköy, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Kadıköy, Güngören, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir ve Ümraniye'de 7 iş yeri, 5 açıktan, 2 evden hırsızlık ve mala zarar verme olaylarına ilişkin çalışma başlattı.

Olay yerleri çevrelerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliğini tespit etti.

Polis yaptığı çalışmanın ardından 5 Ocak'ta düzenlediği operasyonla şüpheli N.Ö., O.K., F.Ö., C.B.S., H.Ç. ve C.A'yı yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 5 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve otomobil ele geçirildi. Ele geçirilen çalıntı ürünler, sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden O. K, F. Ö, C. B. S. ve H.Ç. tutuklanırken diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.