İstanbul'da bin kişi Saadet rozeti taktı

İstanbul'da bin kişi Saadet rozeti taktı

Saadet Partisi, Sancaktepe Doğanlar Düğün Salonu'nda İstanbul adaylarını tanıttı.

Saadet Partisi, Sancaktepe'de İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı ile Sancaktepe Belediye başkan adayını tanıttı. Sancaktepe Doğanlar Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, Sancaktepe Belediye Başkan adayı Zarif Aslan ve çok sayıda partili katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Mehmet Bekaroğlu, "İstanbul'da seçime, bir yerel seçim olmanın ötesinde bir anlam yüklendi ve bu havada geçiyor, Gerçekten biz de inanıyoruz; bu seçim bir yerel seçim değildir. Bu seçimde seçmen seçmenler bundan sonra bu ülkenin nasıl yönetileceğine bir şekilde karar verecektir. Biz diyoruz ki Numan Kurtulmuş'un genel başkanlığında Saadet Partisi, yeni dönemde diyor ki; millete çare var. Değerli arkadaşlarım diyoruz ki; "Biz tekrar adalet ve idealler üzerinden yeni bir siyaset inşa ediyoruz ve bu seçimde elbette bütün belediyeleri istiyoruz. Bunun içinde gayret ediyorum" dedi.

Sancaktepe Belediye Başkan adayı Zarif Aslan ise, "Sevgili kardeşlerim beni içinizde tanıyan vardır, tanımayan vardır. Ben daha önce Yenidoğan'da belediye başkanlığı yaptım. Allaha hamdolsun ki, sizin gibi değerli bir topluluğun teveccühünü kazanıp, o topluluğun faaliyetine güvenerek, belediye başkanlığına adaylığımı koydum. Ben belediye başkanlığına geldiğim zaman, benim personelim de burada; kardeşlerim var, hepsi çok iyi biliyor ki ben belediye başkanlığını alırken, belediyeyi borçlanmış aldım. Allaha hamdolsun o kardeşlerimizin güveni sayesinde belediyeyi parayla bırakarak devrettim. Hiçbir belediyeye bu nasip olmamıştır" dedi.

Saadet Partisi meclis üyeleri sırayla kürsüye çıkarak, hatıra fotoğrafı çektirdiler ve partiye yeni katılanlara Saadet Partisi İl Başkanı Sadrettin Karaduman tarafından rozetleri takıldı. Saadet Partisi'ne bugün AK Parti ve diğer partililerden toplam bin kişi daha katıldı. Yeni katılanlar arasında bulunan 2 bayan dikkat çekti.

Etiketler :